Team Dieren

De Roparun van 2015 vond plaats in het Pinksterweekeinde met de start op zaterdag 23 mei en de finish op maandag 25 mei. In 2015 zijn wij weer uit Parijs gestart. In onderstaande artikelen lees je meer over onze , ervaringen, bloed zweet en tranen... Maar vooral de lol en het plezier wat we beleven met ons team aan dit geweldige evenement.

De opbrengst voor de Roparun 2015 was:

€4280,00

In 2016 gaan wij weer van start met een team. Blijf deze site volgen om op de hoogte te blijven van onze voorbereidingen.

8 april Gelre Roparun Wijnproeverij

mrt 13 2016

wijnproeverijOp 8 april aanstaande organiseert het Gelre Roprun Team een wijnproeverij. Deze wijnproeverij zal mogelijk gemaakt worden door Riacho Wijnen en Villa Veertien. Riacho Wijnen zal de wijnen leveren en Villa Veertien verzorgt de locatie. Om 20:00 wordt u ontvangen met een kop koffie en snel daarna zullen we beginnen met proeven. Tijdens de proeverij worden alleen wijnen geproefd die van een enkele druivensoort zijn gemaakt, zogenaamde mono-cépage wijnen. Op deze manier weet u aan het einde van de avond precies wat u lekker vindt.

De kosten van de avond bedragen €25,-- Voor dit bedrag heeft u een heerlijke avond uit en ondersteunt u het goede doel!

Dus..... we zien u graag op 8 april om 20:00 uur bij Villa Veertien aan de Noorderstraat 14, 6952 CE Dieren om te genieten van de wijnen van Riacho Wijnen