Team Dieren

De Roparun van 2015 vond plaats in het Pinksterweekeinde met de start op zaterdag 23 mei en de finish op maandag 25 mei. In 2015 zijn wij weer uit Parijs gestart. In onderstaande artikelen lees je meer over onze , ervaringen, bloed zweet en tranen... Maar vooral de lol en het plezier wat we beleven met ons team aan dit geweldige evenement.

De opbrengst voor de Roparun 2015 was:

€4280,00

In 2016 gaan wij weer van start met een team. Blijf deze site volgen om op de hoogte te blijven van onze voorbereidingen.

KERSTBROODAKTIE

nov 13 2015

Zoals al wel bekend zal zijn doet AV Gelre komend jaar weer met een team mee aan de Roparun. Hiervoor moeten sponsorgelden worden opgehaald. Wij zijn in het kader hiervan een kerstbroden aktie gestart. U steunt hier mee ons team en daarmee de goede doelen van de Stichting Roparun.

Prijs: €4 p.st., 3 voor €10.

De broden worden geleverd in week 50. Tip: Ook goed te bewaren in de diepvries De inschrijfformulieren zijn uitgedeeld op de zaterdagochtendtraining en liggen ook in het clubgebouw. Op de lijsten is voldoende ruimte om ook langs te gaan bij familie en/of vrienden. Zorg ervoor dat de naam van de persoon die een lijst inlevert bij distribiteur wordt ingevuld. Het spreekt voor zich dat deze persoon ook verantwoordelijk is voor het leveren van de broden aan de personen op de lijst en het innen van het geld. Lijsten kunnen tot en met 21 november worden ingeleverd in het clubgebouw of digitaal naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Help ons op weg en maak van deze actie een geweldig succes!! We hopen een flink aantal broden af te zetten.

Alvast bedankt namens het Roparunteam van AV Gelre.

Het bestelformulier kan je hier downloaden!