Team Dieren

De Roparun van 2015 vond plaats in het Pinksterweekeinde met de start op zaterdag 23 mei en de finish op maandag 25 mei. In 2015 zijn wij weer uit Parijs gestart. In onderstaande artikelen lees je meer over onze , ervaringen, bloed zweet en tranen... Maar vooral de lol en het plezier wat we beleven met ons team aan dit geweldige evenement.

De opbrengst voor de Roparun 2015 was:

€4280,00

In 2016 gaan wij weer van start met een team. Blijf deze site volgen om op de hoogte te blijven van onze voorbereidingen.

Grote roparundag op 18 april

mrt 26 2015

Met een grote feestdag hopen wij extra geld op te halen zodat ons team naast een sportieve bijdrage ook een mooie donatie kunnen aanbieden aan Stichting Roparun Al het geld gaat naar praktische en palliatieve zorg voor mensen met kanker.

Run- Bike- Run; ervaar in het klein hoe de Roparun gaat. Je kunt deze run indelen zoals je zelf wilt. Met twee personen leg je lopend en fietsend de gekozen afstand af over verharde paden. Fietser en loper mogen onbeperkt wisselen, dus profiteer op deze manier van elkaars kracht. Wel moet je gezamenlijk over de streep komen. Neem zelf je fiets mee! In het clubgebouw is gelegenheid tot omkleden, er zijn helaas geen douches. Start tussen 10.00- 10.30 uur. Kosten voor deelname bedragen € 10,- per persoon ( inclusief pannenkoek na afloop!) Vragen of wil je meer informatie mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">

Kinderfeestmiddag inclusief terras voor de ouders!
Vanaf 14.00 uur is het niet alleen feest voor de kinderen maar ook voor hun ouders en begeleiders. We hebben heel veel activiteiten van een miniropasrun, hilarische hardloopwedstrijden, speelse kennismaking met atletiek, smakelijke en creatieve workshops, op de foto met je favoriete atleet en met dank aan Vitakraft kunnen de eerste 25 kinderen een Plonk vogelhuisje of vlinderhuisje beschilderen ( twv; € 15,95) en Lia's Hairfashion verzorgt een make-up en kleurenanalyse voor de oudere kinderen!
Villa Veertien biedt alle kinderen een heerlijk ijsje aan vanuit de rijdende koffiecamper!
Kosten € 7,50 entree voor de kinderen
De ouders en/ begeleiders zijn gratis (maar neem een lekker kopje koffie en een oliebol voor € 1,50 of koop een ijsje!)
Wil je meer informatie mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ( 06-20717879!)

Knaldansfeest! 's avonds vanaf 20.30 uur zijn alle Gelreleden die wel van een feestje houden, welkom in het clubhuis. Samen met Van Someren Sound & Partysound Together maken we er een groot feest van!
Kosten: € 10,00 inclusief een consumptie.
Alleen voor Gelreleden, je mag één introducé meenemen!

Bekijk hier de grote roparun dag flyer

De specifieke informatie over de kindermiddag vind je hier

De poster voor het dansfeest kan je hier vinden