Team Dieren

De Roparun van 2015 vond plaats in het Pinksterweekeinde met de start op zaterdag 23 mei en de finish op maandag 25 mei. In 2015 zijn wij weer uit Parijs gestart. In onderstaande artikelen lees je meer over onze , ervaringen, bloed zweet en tranen... Maar vooral de lol en het plezier wat we beleven met ons team aan dit geweldige evenement.

De opbrengst voor de Roparun 2015 was:

€4280,00

In 2016 gaan wij weer van start met een team. Blijf deze site volgen om op de hoogte te blijven van onze voorbereidingen.

We gaan weer van start!

mrt 06 2015

Wij lopen als team 36 van AV Gelre ons ook weer dit jaar warm voor De Roparun. De Roparun van 2015 vindt plaats in het Pinksterweekeinde met de start op zaterdag 23 mei en de finish op maandag 25 mei. Vorig jaar zijn we gestart in Hamburg maar in 2015 starten wij weer vanuit Parijs. Met een team van lopers, fietsers, chauffeurs, fysiotherapeuten en cateraars gaan we er weer vol voor. Met zijn allen voor het goede doel waar de Roparun voor staat; praktische zorg bieden aan mensen met kanker. Het motto is dan ook: "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". In onderstaande artikelen lees je meer over onze voorbereidingen, acties en ervaringen! Steun ons en blijf en volgen!